Graag willen wij u op de hoogte brengen van de mogelijkheid om onze basisschool te sponsoren. Zonder dat het u geld kost.

Dit kan door middel van de website www.sponsorkliks.com Deze site biedt de mogelijkheid om een school te sponsoren wanneer u een internet bestelling uitvoert. Denkt u hierbij aan bedrijven die hun producten online aanbieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Hema, Zalando, Bol.com, Wehkamp, VanHaren en reisorganisaties.

Hoe werk het?

  •  Wanneer u van plan bent een product online te bestellen, neem dan eerst een kijkje op sponsorkliks.com en klik op het blokje ‘kies’. Hier kunt u de school van uw keuze aangeven: obs ’t jok.
  •  Vervolgens kiest u de webwinkel waar u een bestelling wilt plaatsen en kunt u een normaal bestel traject doorlopen. Wanneer u klaar bent met bestellen verschijnt er een melding van sponsorkliks.com. Dit betekent, dat het voltooid is. Soms verschijnt deze melding niet, dan is de bestelling alsnog geslaagd.
  • Verder hoeft u zelf niets te doen. U zit nergens aan vast. Het enige wat u extra heeft gedaan is door te klikken, een bepaald percentage van het totaalbedrag toe te kennen aan obs ’t Jok. Wij kunnen niet zien wie er heeft besteld en ook niet wat is besteld. Er komt alleen in de rapportage naar voren bij welke winkel er besteld is en voor welk bedrag. Een percentage van het bestede bedrag krijgen wij als school uitgekeerd. Op deze manier kunt u dus anoniem de school van uw keuze steunen.

Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op de website van Sponsorkliks.com.

Hartelijk dank, namens ouderraad en team Obs ’t Jok