Welkom bij de ontdekkers van onze school. Kinderen van 4 t/m 7 jaar ontdekken vanuit betekenisvolle thema’s de wereld om hun heen in een sfeervol ingerichte ruimte. De leerkracht verbindt voor de verschillende leeftijden taal- en rekenactiviteiten, waarna de kinderen aan het werk gaan. De kleuters spelen en werken in de hoeken aan hun eigen next level. De oudere kinderen in deze groep werken aan lees- en rekendoelen die specifiek zijn voor hun level, waarna ze kunnen invoegen in het hoekenwerk. Kinderen maken in dit level een soepele overgang van het speelse leren naar het schoolse leren op een moment dat bij hun ontwikkeling past. Er is ruimte voor spel en beweging. De groep is klein, er is volop aandacht voor ieder kind. Samen vormen de kinderen en leerkrachten binnen dit level een sociale groep waar het kleine en bijzondere zijn weg vindt.

Nieuws van de ontdekkers


Hieronder vind je de berichten van de ontdekkers. Bent u ouder en wilt u ook de afgeschermde berichten bekijken? Log dan in (rechtsboven) om meer te zien.


Bekijk hier alle berichten van de ontdekkers.

Hieronder vind je de foto’s van de ontdekkers. Bent u ouder en wilt u ook de afgeschermde berichten bekijken? Log dan in (rechtsboven) om meer te zien.


Bekijk hier alle foto’s van de ontdekkers.